НовиниУ Лисянці вирощують тюльпанові дерева

У Лисянці вирощують тюльпанові дерева

-

- Advertisment -

У центрі Лисянки у саду підприємця Валерія Науменка ростуть екзотичні декоративні тюльпанові дерева.

Як пише видання "Нова Доба", Валерій Науменко створив такий сад власними руками за три роки та відкрив свою справу, покинучи роботу лісничого у ДП "Лисянське лісове господарство".

"Вирощую багаторічні декоративні хвойні та листяні саджанці, які охоче розкуповують. Всього близько 200 видів. Звичайно, самому впоратися з усім господарством, яке весь час розширюється, було б украй складно. Мене в усьому підтримує родина. Маємо теплиці, де укореняємо рослини в так званих мультиплетах. Здається, цей процес не складний, але є багато всіляких нюансів, які потрібно враховувати аби мати здорову рослину. Це і підтримка вологості, відповідний температурний режим, підживлення, боротьба з шкідниками та хворобами рослин", – розповідає власник тюльпанових дерев.

Валерій Науменко, колишній лісничий з багаторічним стажем, більше уваги приділяє вирощуванню суто лісових культур – ялинки, туї, ялівця. Але останнім часом популярними стали і тюльпанове дерево, магнолія, спірея, різні види м’яти. Реалізує він свій зелений товар по всій Україні, частина його потрапляє і в близьке зарубіжжя.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x