НовиниРозвагиУ лісі на Уманщині з’явилась нова зона для відпочинку...

У лісі на Уманщині з’явилась нова зона для відпочинку (Фото)

-

- Advertisment -

На території Собківського лісництва Уманського лісгоспу з’явився новий рекреаційний пункт «Діброва» (GPS-координати 48.632284,30.229660).

Рекреаційний пункт розташований попід дорогу у лісовому масиві між с. Шарин та с. Громи. Місце для розміщення обирали не випадково, адже тамтешній ліс відвідують чимало грибників, дорога проїзна і досить людна, інформує пресслужба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

За словами в.о. лісничого Собківського лісництва Олександра Дошки, задля зручного перебування відвідувачів лісу уманські лісівники встановили три альтанки, місце для мангалу під накриттям, вбиральню та гойдалку для дітлахів. Також на території рекреаційного пункту встановили аншлаги з правилами поведінки в лісі.

«Цьогоріч ми запланували збудувати чотири нових рекреаційних пункти, адже такі контрольовані місця відпочинку – це один із ефективних методів запобігання лісовим пожежам, забруднення лісів та забезпечення цивілізованого дозвілля для населення. Окрім того, нами постійно проводиться робота із відновлення та догляду за вже існуючими рекреаційними зонами», – говорить директор Уманського лісгоспу Михайло Вовченко.

Лісівники облаштовують рекреаційні пункти для регулювання перебування громадян у лісових масивах, зменшення ризику виникнення лісових пожеж та для комфортного і приємного відпочинку подорожуючих. Тож лісівники вкотре закликають бережно ставитись до лісу, відпочивати у спеціально відведених місцях, не допускати руйнування рекреаційних пунктів та не смітити.

Нагадуємо, що для швидкого та зручного орієнтування координати всіх рекреаційних пунктів лісівники Черкащини нанесли на Google Maps.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у лісництві на Черкащині створили сучасний «Кемпінг» для відпочинку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x