додому Новини Черкащина У лісі на Черкащині знайшли зниклого на Кіровоградщині 82-річного чоловіка (Відео)

У лісі на Черкащині знайшли зниклого на Кіровоградщині 82-річного чоловіка (Відео)

0

У лісовому масиві між селами Журівка та Буда-Макіївка, що на Черкащині, розшукали зниклого на Кіровоградщині дідуся.

82-річний чоловік вийшов з дому близько шостої години ранку і не повернувся додому. До пошуків залучили правоохоронців, кінологів та рятувальників, інформує пресслужба поліції Кіровоградської області.

У результаті обстеження жителі одного з сусідніх населених пунктів за прикметами упізнали чоловіка, який в день зникнення йшов дорогою з одного села в інше. Громадяни надали правоохоронцям відео з камер відеоспостереження, розташованих на їхньому будинку. Отримана інформація дозволила поліцейським визначити можливий напрямок руху пенсіонера та зорієнтувати на розшук жителів низки населених пунктів у сусідній,Черкаській, області.

«Проведена робота принесла позитивний результат. Жителі Шполянського району, що на Черкащині, повідомили правоохоронцям про те, що бачили на території лісу схожу за прикметами особу», – каже поліцейський Денис Німчинов.

Після цього радіус пошуків було звужено до кількох гектарів площі вказаного лісового масиву. З допомогою квадрокоптера, 82-річного дідуся живого та неушкодженого розшукали у лісі і повернули додому.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині засудили двох підлітків, які поцупили машину.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version