додому Новини Черкащина У лісах на Черкащині з’явились нові рекреаційні пункти (ФОТО)

У лісах на Черкащині з’явились нові рекреаційні пункти (ФОТО)

0

Лисянські лісівники облаштували два нові рекреаційні пункти. Один із них розташований на території Лисянського лісництва, інший – Стеблівського. Про це повідомляє прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Новостворений рекреаційний пункт "Затишок" розташований у 43 кварталі Лисянського лісництва, над трасою (Р-04) Київ-Звенигородка. Для затишного та комфортного відпочинку лісівники встановили тут дві альтанки, кожна із них вміщує по 10 осіб. Також розмістили велику гойдалку та облаштували місце для сміття і окремо місце для безпечного розпалювання вогнища. Всю територію обгородили парканом.

Біля рекреаційного пункту встановили інформаційні аншлаги. На одному із них лісівники зазначають, що користування майданчиком безкоштовне, а вдячністю за це хай буде дбайливе ставлення відвідувачів і вчасно прибране за собою сміття.

На території лісових масивів Стеблівського лісництва, на березі річки Рось, місцеві жителі облаштували павільйон для відпочинку. Лісівники розширили цю зону для дозвілля та встановили неподалік велику альтанку на тридцять осіб, інформаційний аншлаг та зручну вбиральню.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині вкотре загорівся ліс через недбалість грибників.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version