додому Новини Безпека У Корсуні завдяки прокуратурі привели до ладу 3 укриття

У Корсуні завдяки прокуратурі привели до ладу 3 укриття

0
укриття бомбосховище

У Корсуні привели до ладу три укриття. Тепер там зможуть перебувати під час тривоги 1200 людей. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

укриття бомбосховищеЗа втручання Смілянської окружної прокуратури три захисні споруди цивільного захисту, що перебувають в оперативному управлінні лікарні в місті Корсунь-Шевченківський, приведено у належний технічний стан.

Так, прокуратура забезпечила виконання рішення Черкаського окружного адміністративного суду, яким задоволено позов прокурора в інтересах  держави в особі Головного управління ДСНС України у Черкаській області до одного з комунальних некомерційних підприємств та зобов’язано привести три захисні споруди цивільного захисту у готовність до укриття населення.

На виконання рішення суду комунальне некомерційне підприємство виконало відповідні ремонтні роботи. Згідно з актом оцінки стану готовності захисні споруди цивільного захисту площею понад 1000 кв.м приведено у належний технічний стан та готові до укриття 1200 осіб.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version