НовиниУ Корсуні активісти намагалися провести сміттєву "люстрацію"

У Корсуні активісти намагалися провести сміттєву "люстрацію"

-

- Advertisment -

Самооборона Корсунщини днями намагалася провести "сміттєву люстрацію" під час районної профспілкової конференції педагогів. Просто посеред конференції, під час доповіді директора Стеблівської школи Галини Миронюк до залу районного центру дитячої та юнацької творчості увірвалося близько десятка чоловіків у камуфляжній формі, перервали виступ та поставили перед сценою сміттєвий бак.

За словами депутата районної ради, колишнього очільника районного відділу освіти Валерія Кочегури, люстратори поводилися "з особливим цинізмом".

– Серед учасників конференції в основному були жінки, ветерани педагогічної праці, люди похилого віку із слабким здоров’ям. Всі разом вимагали від хуліганів залишити залу, і врешті вони пішли… – пригадав Кочегура. – Така зухвала поведінка людей, які позиціонують себе представниками провладних структур, є не що інше, як спекуляції на ідеалах Майдану та Революції Гідності. Вона дискредитує в очах людей нову українську владу і підриває віру в демократичні перетворення, яких ми всі очікуємо. 

Звернення до депутатів районної ради в проханням покласти край подібним речам Валерій Кочегура зачитав на сесії Корсунь-Шевченківської районної ради.

Самі ініціатори "сміттєвої люстрації" від коментарів відмовилися.

Натомість керівник районного відділу освіти Лариса Юркунас звернулася до правоохоронних органів. Того ж дня зареєстровано і розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні з кваліфікацією грубого порушення громадського порядку (за частиною 1 статті 296 Кримінального Кодексу України).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x