НовиниУ конкурсі «Вікі любить Землю» обрали найкраще фото Черкащини

У конкурсі «Вікі любить Землю» обрали найкраще фото Черкащини

-

- Advertisment -

Переможцем номінації «Найкраще фото області» в українській частині міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю» стало аерофото гідрологічного заказника Ірдинське болото, розташованого в Черкаському і Смілянському районах Черкаської області.

Автором фото є Андрій Чуяшенко, який взяв участь у конкурсі вперше, інформує пресслужба Управління культури та охорони культурної спадщини Черкаської ОДА.

«З Ірдинем пов’язана історія мого рідного міста, тому давно бажав пересвідчитись, що саме ховається за легендами. Зимова розвідка тільки посилила давню домовленість з друзями, що треба вирушити у водну подорож, адже це місце найцікавіше дивитись саме з води. На берег ми вийшли тільки на обід, тож майже всі фотографії зроблені саме з човна, і для мене це був перший запуск дрона в таких умовах. Після першого ж повороту, коли ми випливли з очеретяного тунелю, мене вразили крихітні «острівці». На одному з них відпочивала черепаха, на іншому було покинуте гніздо, часто на них зустрічались дерева. Самі ж острівці групувались у непрохідні хащі, формуючи маршрут з безліччю поворотів, хоча з повітря лабіринт лягав у геть інший малюнок», – розповів історію створення фото Андрій Чуяшенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 11-ий том науково-документальної серії книг «Реабілітовані історією. Черкаська область» презентували.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x