додому Новини Спорт У Києві викрили потужний конвертцентр, який "відмивав" гроші у Черкаській області (ФОТО)

У Києві викрили потужний конвертцентр, який "відмивав" гроші у Черкаській області (ФОТО)

0

У Києві співробітники податкової міліції ліквідували конвертаційний центр з обігом понад 210 мільйонів гривень. Про це пише "Цензор.НЕТ".

Під час розслідування було встановлено, що група осіб, за допомогою підконтрольних їм фіктивних і транзитних підприємств, надавали компаніям реального сектору економіки в Києві, Київській і Черкаській областях послуги з конвертації грошей, документального прикриття безтоварних операцій та незаконного формування податкового кредиту.

Підприємства, що реально діють, перераховували безготівкові кошти на рахунки підконтрольних організаторам схеми компаній нібито за придбані товари та послуги. Потім гроші знімали і за вирахуванням 10-12% передавалися замовникам незаконної послуги. Загальний обіг конвертаційного центру за 2016-2017 рр. становить понад 210 мільйонів гривень.

Унаслідок проведених обшуків було виявлено та вилучено печатки підприємств, чорнові записи, бухгалтерські та фінансово-господарські документи, а також готівку в національній та іноземній валюті.

Наразі розслідування кримінального провадження триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, двоє чиновників архітектурного департаменту нанесли Черкасам збитків на десять мільйонів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version