додому Новини Черкащина У Києві скоїли замах на вбивство черкащанина (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві скоїли замах на вбивство черкащанина (ФОТО, ВІДЕО)

0

У Києві зловмисник спричинив бійку, під час якої ледь не зарізав чоловіка з Черкащини. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До чергової частини Обласного управління поліції надійшло повідомлення про бійку поблизу розважального закладу на вулиці Йорданській. На місце події виїхала група правоохоронців, які одразу змогли затримати 18-річного нападника. Під час поверхневого огляду в нього вилучили ніж та телескопічну палицю. За всіма ознаками затриманий перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та поводився агресивно.

Правоохоронці з’ясували, що між компанією чоловіків та двома пересічними громадянами сталася словесна перепалка, яка згодом переросла в бійку. Один із чоловіків накинувся на іншого та почав його бити, потім дістав ніж та наніс йому удари в області грудної клітки.

Коли інші нападники почули звук сирени то порозбігалися, постраждалий намагався втекти від агресивного злодія, проте він наздоганяв та продовжував бити його.

Постраждалого 30-річного жителя Черкаської області із численними колото-різаними пораненнями грудної клітки, різаними ранами рук та численними забоями тіла доправили до лікарні. Нині його життю нічого не загрожує.

Затриманому загрожує покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Зараз він перебуває під вартою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах судили двох злочинців, які побили та пограбували жінку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version