НовиниУ Києві черкащанин із товаришем напав на водія, щоб...

У Києві черкащанин із товаришем напав на водія, щоб викрасти таксі (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Увечері 10 січня до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про напад на водія і викрадення автомобіля "Renault". Про правопорушення терміново поінформували екіпажі поліції, які патрулюють вулиці, а також оперативні підрозділи, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у м. Київ. До заявника виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції.

На місці події до правоохоронців звернувся 41-річний уродженець Луганської області, який проживає в Києві і працює таксистом. Чоловік розповів: приблизно о 21:20 на проспекті Свободи він підібрав двох пасажирів і повіз їх додому недалеко від станції метро "Лук'янівка". Біля місця призначення чоловіки змінили адресу і попросили підвезти їх до супермаркету. Біля магазину пасажири вже мали розрахуватися за послуги, проте замість цього зловмисник, який сидів ззаду, накинув на шию водію мотузку і спробував придушити. Чоловік вирвався і вибіг з салону. Нападники заволоділи автомобілем і поїхали.

Під час відпрацювання території міста екіпаж полку поліції особливого призначення в мікрорайоні Пуща-Водиця виявив розшукуваний "Renault" і затримав двох чоловіків, у яких потерпілий водій упізнав нападників. Зловмисників затримали.

Слідчо-оперативна група задокументувала правопорушення. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а потім почали кримінальне провадження за незаконне заволодіння транспортним засобом Кримінального кодексу України.

Один із затриманих – 33-річний уродженець Вінницької області, раніше судимий за вчинення грабежу і розбою. Вироком суду він відбував покарання в вигляді позбавлення волі строком на сім років, звільнився десять місяців тому. Зараз готується подання про його арешт.

Другий співучасник – 29-річний житель Черкаської області, раніше не судимий. Він пояснив, що злочину не вчиняв, а був у стані алкогольного сп'яніння і нічого не пам'ятає.

В межах досудового розслідування слідчі встановлять всі обставини події і ступінь провини кожного з учасників. За законом їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах вночі троє чоловіків пограбували автівку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x