НовиниЧеркащинаУ Києві біля кав’ярні ножем пошматували черкащанина (ФОТО)

У Києві біля кав’ярні ножем пошматували черкащанина (ФОТО)

-

- Advertisment -

Днями біля однієї київської кав’ярні виникла бійка, у ході якої постраждав черкащанин. 35-річний житель Умані отримав важкі ножові поранення. Зараз він перебуває під наглядом лікарів, а з його кривдником спілкуються слідчі, інформує пресслужба поліції Києва.

Прикрий інцидент стався 16 вересня близько шостої години вечора біля кафе на вулиці Сім’ї Сосніних. Черкащанина з ножовими пораненнями грудної клітини та черевної порожнини госпіталізували, а на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як повідомив начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, правоохоронці переглянули відео з камер спостереження та опитали персонал кафе і свідків. Після відпрацювання отриманої інформації, поліцейські встановили, що між компанією відпочиваючих закладу харчування та двома перехожими відбулася бійка.

"Відомо, що у ході з’ясування відносин один із учасників дістав ножа і кілька разів вдарив ним у груди та живіт жителя Черкаської області. Потім він разом із товаришем, який теж отримав тілесні ушкодження, залишив місце бійки. Свідки події запам’ятали прикмети чоловіків та напрямок, в якому вони пішли. Головного фігуранта затримали вдома, іншого виявили у лікарні, де йому надавали медичну допомогу", – зазначив начальник управління поліції.

Зловмисником виявився 48-річний киянин, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають першочергові слідчі дії з метою встановлення всіх обставин події.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаському вокзалі чоловік відлупцював свого товариша пательнею.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні повернули додому дівчину, яка загубилася

Нещодавно на лінію екстреного виклику 102 звернулася занепокоєна мати, повідомивши, що її донька пішла з дому й не повернулася....

“Не потрібно їхати в Японію”: красою черкаських сакур захоплюються навіть іноземці (ВІДЕО)

У Черкасах в Долині троянд цвітуть сакури. Білі та рожеві квіти приваблюють сотні черкащан та гостей міста. Інформує власний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x