додому Новини Черкащина У Катеринополі знайшли альтернативу «газовому зашморгу»

У Катеринополі знайшли альтернативу «газовому зашморгу»

0

У Катеринополі планують перевести майже всі бюджетні установи на твердопаливні котли. Це пов’язане із тим, що в рази збільшилася ціна на газ. Про це інформує сайт «Вісті Черкащини».

«У нас є пропозиції щодо «безболісного» переведення котелень у лікарні, школі №1, початковій школі №1, садочках «Казка» і «Сонечко» на піролізні котли (опалення дровами). Зараз над цим працюємо. До нас заходить оператор із відповідним обладнанням», – повідомив селищний голова Володимир Ковалеко.

За словами чиновника, газові котли не демонтують. Їх законсервують. Із 17 навчльниїх закладів Катеринопільської громади газом опалюватимуть 12 твердопаливними котлами – 4, у змішаному режимі (газ/тверде паливо) – 4 заклади та 1заклад – електрокотлом.

Катеринопільський будинок культури і бібліотека опалюватимуться твердопаливними котлами. Музична школа – природнім газом.
Катеринопільська багатопрофільна лікарня підготувало дві котельні. З них одна газова, друга, в інфекційному відділенні, – на електроенергії.
Катеринопільська амбулаторія користуватиметься природним газом. Твердим паливом опалюватиметься 9 фельшерських пунктів у селах Гуляйполе, Лисича Балка, Вікнине, Розсохуватка, Ямпіль, Новоукраїнка, Грушківка, Шостакове та Луківка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко не підписує рішення про підняття тарифів

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version