НовиниЧеркащинаУ Катеринополі поки що не підніматимуть плату за проїзд...

У Катеринополі поки що не підніматимуть плату за проїзд у громадському транспорті

-

- Advertisment -

Налякані підняттям оплати за проїзд у столиці катеринопільчани хвилюються, що їх очікує найближчим часом. Відповідь на це запитання дали у селищній раді, пишуть "Вісті Черкащини".

"Наш містечковий автобус курсує щоденно, крім суботи. Перевезення пасажирів здійснюється з 8-ої ранку до пів на 12-ту дня. Зазначений маршрут, в основному, забезпечує перевезення транзитних пасажирів та мешканців Катеринополя від автостанції до районної лікарні, в центр селища та до зупинки дизель-поїздів. Проїзд коштує 5 гривень. Про підняття оплати наразі не йдеться. Тричі на тиждень (щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці) катеринопільчани-пільговики їздять безкоштовно. Кошти за їхній проїзд відшкодовує селищна рада", – поінформувала секретар Катеринопільської селищної ради Наталія Цехмістренко.

У "Програмі розвитку пасажирського транспорту та безпеки дорожнього руху на території Катеринопільської селищної ради на 2017-2020 роки" йдеться про те, що в селищі Катеринопіль живе понад 2200 осіб, які користуються пільгами безкоштовного проїзду в міському транспорті, який працює в "звичайному" режимі руху. Компенсація перевізникам за перевезення пільгової категорії громадян на маршруті "Катеринопіль містечковий", починаючи з березня 2016 року, здійснюється за рахунок селищного бюджету.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаських тролейбусах почали встановлювати термінали для розрахунку карткою.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x