НовиниУ канівській лікарні прокоментували причину смерті немовляти

У канівській лікарні прокоментували причину смерті немовляти

-

- Advertisment -

Офіційні представники Канівської ЦРЛ прокоментували ситуацію із загибеллю немовляти у пологовому будинку, інформує "Kanos".

Заступник головного лікаря Канівської ЦРЛ Сергій Назаренко повідомив, що жінка поступила 9 листопада о 8.10 годині в приймальне відділення. Після огляду лікарі встановили діагноз – передчасне відшарування низько розташованої плаценти на терміні вагітності у 37 тижнів.

Крім того, як зауважив лікар, ускладнювало ситуацію те, що це була перша вагітність і те, що у жінки виявили ожиріння першого ступеню.

"Ситуація була ургентною, оскільки у жінки була кровотеча. На мою думку, лікарі спрацювали оперативно, адже у 8.46 годині дитина народилася шляхом проведення кесаревого розтину, а жінка поступила у 8.10", – зауважив заступник головного лікаря.

Але попри всі старання, дитина померла 10 листопада о 10.35. Офіційна причина смерті – асфіксія, яка була спровокована патологічним станом, у якому знаходилася дитина.

"Дитина відразу була важка, адже ще внутрішньоутробно вона відчувала гіпоксію. Дитині надавали інтенсивну терапію, проте, на жаль, її не вдалося врятувати. Розумієте, це шок для дитини, для батьків, для родичів і для нас. Адже вагітність у жінки проходила нормально. Родичам ми пояснили ситуацію і від них немає скарг", – розповів Сергій Назаренко.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x