НовиниУ Каневі змагалися автівки з маками та прапорами (ФОТО)

У Каневі змагалися автівки з маками та прапорами (ФОТО)

-

- Advertisment -

Четвертий етап Національних змагань з автомобільного слалому "Мирна країна – єдина Україна" пройшли у Каневі. Учасники прикрасили свої автівки патріотичною символікою.

Перед четвертим етапом водії прикрасили свої автівки прапорами, маками та гербами.  Постійний учасник змагань Ігор Степаненко одягнув вишиванку та яскраво оздобив свою машину маленькими стрічками і великим прапором. Ще один синьо-жовтий стяг намалював на капоті автівки.

А на автівці ще одного учасника Андрія Гетьмана, окрім яскравого зображення прапора, майоріли ще й двадцять яскравих маків.

"Вирішили прикрасити авто у патріотично-українському стилі, – розповідає Андрій. – Спершу думали зробити патріотичні наліпки, але потім подумали, що це банально, тому й розмалювали машину фарбою гуаш".

На автомобілі жіночого екіпажу у складі Марії Усік та Оксани Зайченко заміть номерних знаків був прапор, а на капоті – герб України.

"Ми зарані повідомили учасників про автомобільний дрес-код цього етапу, – розповідає один з організаторів Національних змагань з автослалому Артем Фіалковський. – Але у змаганнях могли взяти всі, адже передусім слалом – це спортивні змагання і пілоти повинні вправно та швидко від’їздити фігуру".


 

Саму ж фігуру організатори щоразу ускладнюють, адже рівень учасників постійно зростає. Так, за словами Фіалковського, у канівській фігурі було багато розворотів на 360 градусів, а також чималий відрізок для проїзду заднім ходом. Загалом проходження фігури займало півтори хвилини.

 "На Національних змаганнях я вперше. Прочитав в інтернеті про етап перегонів у Каневі й приїхав. Але це справді складно, адже більшість учасників із високим рівнем підготовки", – зазначає державний службовець Олександр на "Хюндаї".

Переможцями четвертого етапу Національних змагань з автомобільного слалому "Мирна країна – єдина Україна" у жіночому заліку стала Яна Гриценко, у категорії "передній привід" – киянин Максим Шиков, а "золото" у категорії "задній привід" дісталося Ігорю Степаненку.

Загалом, четвертий етап зібрав учасників із Черкас та області, а також із Києва та Кривого Рогу. 27 вересня організатори змагань запрошують всіх бажаючих на п’ятий етап перегонів, що пройде у Кам’янці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x