додому Новини У Каневі від міліціонерів злочинці намагалися "відкупитися" за 2 тисячі доларів

У Каневі від міліціонерів злочинці намагалися "відкупитися" за 2 тисячі доларів

0

За непритягнення до кримінальної відповідальності зловмисники пропонували канівським оперативникам хабар в розмірі 2 тисяч доларів. Про це інформують у прес-службі обласного управління МВС.

У Каневі працівники ДАІ зупинили вантажний мікроавтобус, у якому виявили електроінструменти, човен, мотор і гумові шини. Водій автомобіля не міг пояснити звідки він узяв ці речі та не надав працівникам міліції відповідні документи.

Як з’ясувалося, всі речі були краденими. У ході проведення слідчо-оперативних заходів, співробітники міліції встановили та затримали групу осіб, які могли бути причетними до цих кримінальних правопорушень.

Злочинці намагалися "відкупитися" від правоохоронців, запропонувавши їм 2 тисячі доларів США. Факт спроби дачі хабара був задокументований та внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 369  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років зі спеціальною конфіскацією. Досудове розслідування триває.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version