НовиниУ Каневі від міліціонерів злочинці намагалися "відкупитися" за 2...

У Каневі від міліціонерів злочинці намагалися "відкупитися" за 2 тисячі доларів

-

- Advertisment -

За непритягнення до кримінальної відповідальності зловмисники пропонували канівським оперативникам хабар в розмірі 2 тисяч доларів. Про це інформують у прес-службі обласного управління МВС.

У Каневі працівники ДАІ зупинили вантажний мікроавтобус, у якому виявили електроінструменти, човен, мотор і гумові шини. Водій автомобіля не міг пояснити звідки він узяв ці речі та не надав працівникам міліції відповідні документи.

Як з’ясувалося, всі речі були краденими. У ході проведення слідчо-оперативних заходів, співробітники міліції встановили та затримали групу осіб, які могли бути причетними до цих кримінальних правопорушень.

Злочинці намагалися "відкупитися" від правоохоронців, запропонувавши їм 2 тисячі доларів США. Факт спроби дачі хабара був задокументований та внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 369  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років зі спеціальною конфіскацією. Досудове розслідування триває.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x