НовиниЧеркащинаУ Каневі скликають сесію: вимагають звіту секретаря і виділити...

У Каневі скликають сесію: вимагають звіту секретаря і виділити 54 млн грн на ЗСУ

-

- Advertisment -

У Каневі 11 депутатів вимагають від секретаря міської ради прозвітуватися. З відповідним листом вони звернулися до міського голови Ігоря Ренькаса. Останній поки що мовчить. Лист звернення оприлюднив депутат Віктор Хоменко.

Під листом підписалися 11 депутатів. Вони вимагають скликати сесію 29 лютого, де одним із перших розглянути звіт секретаря Оксани Пяткової.

Віктор Хоменко наголосив, що саме через дії Пяткової не відбулася сесія, яка мала бути ще тиждень тому. Тоді в залі зібралися і зареєструвалися майже всі депутати Канівської міської ради. Проте через юридичні колізії засідання так і не відкрили.

«15 лютого мало відбутися сесійне засідання, на якому депутати повинні були розглянути понад 150 проєктів рішень. Однак основними були питання ухвалення бюджету Канівської громади на 2024 рік та програма підтримки ЗСУ.  Міський голова разом із секретарем ради, яка головувала на сесії, абсолютно по вигаданим причинам, зробили все для того, щоб засідання не відбулося», – розповів Віктор Хоменко.

Депутат назвав ще одну причину, чому відбуваються така «катавасія» із скликанням-нескликанням сесій. На рахунках Канівської міської ради зібралося понад 54 млн грн.

«Ми вже неодноразово озвучували свою принципову позицію, що 54 млн. грн, які перебувають на казначейських рахунках із минулого року, мають бути повністю спрямовані на підтримку військових, зокрема й мобілізованих жителів Канівської громади. Однак у міського голови свої пріоритети, а все інше – почекає», – зазначив Віктор Хоменко.

Нагадаємо, у місцева тероборона звинувачує канівську владу у придбанні неякісної амуніції для військових. Після першого прання форма змінила колір і зменшилася на кілька розмірів. Хто у цьому винний? Чому 100 комплектів військової амуніції нині на складі під охороною автоматника? І яке відношення до цього має депутат із забороненої партії «ОПЗЖ»?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x