додому Новини Черкащина У Каневі не працюють заклади торгівлі побутовими товарами та салони краси

У Каневі не працюють заклади торгівлі побутовими товарами та салони краси

0

Із понеділка, 21 вересня, у Каневі зупинили роботу заклади торгівлі побутовими товарами та сфери обслуговування.

Такі заходи вживаються у зв’язку з «червоною» карантинною зоною, інформують на сайті міськради.

У «червоній» зоні Канів з 14 вересня. Не працюють заклади освіти, громадського харчування, спортивні клуби та тренажерні зали, призупинено рух громадського транспорту.

Однак законодавством передбачено й низка інших обмежувальних заходів, а саме: призупинення роботи закладів торгівлі побутовими товарами та сфери обслуговування: перукарень, салонів краси, масажних кабінетів, ательє, майстерень тощо. На що у своїх листах на ім’я Канівського міського голови Ігоря Ренькаса вказала Черкаська ОДА та Держпродспоживслужба.

Відтак, з 00-00 год. 21 вересня в Каневі зупиняється робота вищезазначених закладів. Відповідне рішення було ухвалено в ході позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС виконавчого комітету Канівської міської ради у п’ятницю, 18 вересня.

Разом з тим, члени комісії обговорили, що Кабмін вніс зміни до «карантинної» постанови. Згідно з ними, очікується, що в Каневі буде можливість відновити роботу шкіл, дитсадків, закладів торгівлі і запустити рух міського громадського транспорту. Однак, документ ще не оприлюднений.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 16 міст та районів на Черкащині опинились поза «зеленою» зоною.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version