додому Новини У Каневі на честь загиблого "кіборга" влаштують забіг

У Каневі на честь загиблого "кіборга" влаштують забіг

0

27 вересня у Каневі відбудуться заходи по вшануванню пам’яті депутата Черкаської обласної ради, що загинув у Донецькому аеропорту 20 січня, Анатолія Чупилки.

До дня його народження у канівській школі № 6, яку закінчив депутат-свободівець, буде встановлено пам'ятну дошку.

Крім того, цього дня відбудеться легкоатлетичний пробіг ім. Анатолія Чупилки від СШ № 1, де він пішов у перший клас, до СШ № 6, яку він закінчив. Під час відкриття пам’ятної дошки відбудеться нагородження переможців пробігу та вручення премії Анатолія Чупилки "Кращому захисникові інтересів канівців", бо саме захистом інтересів канівців запам’ятався Чупилка у Каневі.

Розклад заходів:

відкриття пам’ятної дошки – 12.00;

легкоатлетичний пробіг – реєстрація з 10.00, старт пробігу об 11.00;

покладання квітів до могили героя – 10.00.

Нагадаємо, в Каневі із Анатолієм Чупилкою попрощалися 1 квітняЗв'язок із ним обірвався ще на початку січня, коли той боронив Донецький аеропорт. Анатолій Чупилка був дообраний до Черкаської обласної ради восени минулого року по мажоритарному округу у Каневі. Однак на засіданні сесії так жодного разу і не був, оскільки весь час перебував на фронті.

Після загибелі депутата обласна рада зверталася до Президента України з проханням присвоїти йому звання героя України. Ініціатором виступила голова облради Валентина Коваленко. Натомість президент нагородив Чупилку орденом "За мужність" III ступеня.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version