НовиниУ Кам’янці двоє чоловіків викрали "Шевроле" з гаража, щоб...

У Кам’янці двоє чоловіків викрали "Шевроле" з гаража, щоб покататися

-

- Advertisment -

У Кам’янці затримали двох молодиків, які викрали автомобіль "Шевроле Авео" із гаража, щоб покататися. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ.

Крадіїв вдалося затримати протягом декількох годин. Машину повернули власнику. Дії зловмисників кваліфікували як незаконне заволодіння транспортним засобом.

Про крадіжку правоохоронців повідомив 59-річний місцевий житель. Він розповів, що в гаражі кооперативу, де він залишив свою машину був зламаний замок на воротах. За словами власника автомобіля, "Шевроле" в гаражі знаходилась вже давно, акумулятор з машини він зняв, оскільки їздив на іншій машині. Ключі від "Шевроле" постійно лежали на панелі всередині автівки.

Автомобіль знайшли покинутим у чагарнику за містом. Згодом правоохоронці зясували, що до скоєного причетні двоє місцевих жителів 1990 та 1989 року народження.

За словами крадіїв, автівку вони взяли покататися, а акумулятор принесли із собою. Наразі затримані дають покази. За цим фактом триває досудове розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин став найкращим спортсменом місяця в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун став найкращим спортсменом квітня 2024 року на рівні України. Про це повідомляє відділення НОК України в...

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x