НовиниУ Кам’янці активісти влаштували марш Соборності у річниці Акту...

У Кам’янці активісти влаштували марш Соборності у річниці Акту Злуки (ФОТО)

-

- Advertisment -

Відразу після акції "Ланцюг єднання" у Кам’янці активісти провели марш Соборності. Про це на своїй сторінці у Facebook написав місцевий активіст Сергій Воронов.

"У день 96-річчя від часу проголошення акту злуки між ЗУНР та УНР, Кам’янська районна організація ВО "Свобода" провела Марш Соборності. Центральними вулицями міста пройшла націоналістична колона, яка вигукувала актуальні святу соборності гасла: "Одна, єдина, соборна Україна", "Україна – понад усе", "Слава Україні", – пише активіст.

Урочиста хода завершилася біля меморіальної дошки уродженця Черкащини, борця за Незалежність України В’ячеслава Чорновола.

"Це місце обрано для завершення нашої ходи невипадково. Саме завдяки В’ячеславу Чорноволу та його побратимам 22 січня 1990 р, у результаті влаштованої мільйонної акції "Ланцюг єднання", у якій взяли участь і тисячі націоналістів з усієї України, свято соборності силою української громади було відновлено. Тож пам’ятаймо наших земляків та видатних борців за волю України", – сказав заступник голови Кам’янської районної організації ВО "Свобода" Олександр Мушта.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x