НовиниЧеркащинаУ Камбіні відреагували на численні звернення черкаських енергетиків

У Камбіні відреагували на численні звернення черкаських енергетиків

-

- Advertisment -

У Кабінеті Міністрів України відреагували на численні звернення трудового колективу "Черкасиобленерго", які вимагали втрутитися в ситуацію, що склалася навколо підприємства. Про це повідомляє прес-служба товариства.

Майже півтисячі представників трудового колективу ПАТ "Черкасиобленерго" направили лист-звернення Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману під час пікету Кабміну 26 червня, з проханням втрутитися в надзвичайну ситуацію, яка склалась навколо державного підприємства ПАТ "Черкасиобленерго" через перешкоджання ФДМУ в особі заступника голови ФДМУ Державіна В.В., затвердити проект мирових угод між ПАТ "Черкасиобленерго" та ПАТ "Азот" щодо стягнення у розмірі 1,9 млрд. грн. на користь Товариства.

Адже, під загрозою опиниться погашення реструктуризованої заборгованості перед державним підприємством "Енергоринок" у розмірі близько 650 млн. грн., також виплата заробленої зарплати, безперебійне і надійне енергопостачання всім споживачам Черкащини та екологічна безпека області.

Степан Кубів, Перший віце-прем’єр-міністр України, Міністр економічного розвитку і торгівлі України відреагував на звернення трудового колективу та дав наступне доручення за № 26268/1/1-18 від 7/6/2018 р.

"Фонду державного майна України (Трубарову В.М.), скликання Мінекорозвитку, Міненерговугілля (Насалику І.С.), Мінфін (Маркаровій О.С.), ДП "Енергоринок" (Гнатюку Ю.Л.), Черкаська облдержадміністрація (Ткаченку Ю.О. ). Прошу терміново за участю НКРЕКП вжити вичерпних заходів щодо вирішення порушених питань та у разі необхідності подати до Кабінету Міністрів узгоджені пропозиції. Про результати поінформувати авторів звернення і Кабінет Міністрів", − зазначено у дорученні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах майже двадцять вулиць лишаться без світла.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x