додому Новини Черкащина У Городищі завершили будувати новий міст через залізницю (Фото)

У Городищі завершили будувати новий міст через залізницю (Фото)

0

У Городищі завершили будівництво нового шляхопроводу через залізницю на автодорозі Н-01 Київ–Знам’янка. Попередній міст не бачив ремонту 58 років.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

За весь час експлуатації шляхопроводу, негативного впливу кліматичних умов, збільшення інтенсивності руху автомобільного транспорту, у тому числі великовагового більше 40 тонн, були зруйновані балки прогонових будов, деформаційні шви та асфальтобетонне покриття.

Роботи з реконструкції шляхопроводу розпочалинаприкінці літа торік, а завершено у липні 2021 року. На час проведення реконструкції рух транспорту здійснювався тимчасовою об’їзною дорогою з асфальтобетонним покриттям та із залізничним переїздом, які були збудовані поряд.

Під час реконструкції підрядник повністю демонтував стару конструкцію. Новозбудований шляхопровід має ширшу на 2 метри проїжджу частину, облаштовано нові опори, прогонової споруди, влаштовано нову монолітну плиту проїзної частини, замінено балки, влаштовано водовідведення, влаштовано нове бар’єрне та перильне огородження. Також влаштовано тротуари, штучне освітлення, яке незабаром запрацює. Також влаштовано нове асфальтобетонне покриття на шляхопроводі та на підходах, нову дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області роботи із демонтажу старого шляхопроводу та будівництва нового виконувала підрядна організація ТОВ «МОСТ-Девелопмент».

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах планово вимкнуть світло.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version