НовиниЧеркащинаУ двох школах Златокраю кращих учнів відзначили іменними стипендіями...

У двох школах Златокраю кращих учнів відзначили іменними стипендіями імені І. Ф. Вовка

-

- Advertisment -

У середу 12 червня у Золотоніському районі відбулось, вже традиційне, урочисте вручення стипендій імені І.Ф. Вовка кращим учням Новодмитрівської ЗОШ та Благодатнівської ЗОШ ім. Г.П. Берези шкіл. Про це повідомляє прес-служба депутата України Віктора Вовка.

Стипендія імені відомого українського вченого, дипломата і міжнародного службовця ООН, уродженця села Липівське на Золотоніщині Івана Федоровича Вовка заснована для заохочення та допомоги у навчанні кращим учням шкіл, а життєвий шлях іменитого земляка служить чудовим прикладом для наслідування. Адже він пройшов свій тернистий шлях від сільського напівсироти до міжнародного службовця з дипломатичним статусом ООН саме завдяки величезному потягу до знань, прагненню постійно вчитись та розвиватись, величезній цілеспрямованості та працьовитості.

Засновник іменної стипендії Віктор Іванович Вовк – син І.Ф. Вовка і сам знаний у світі вчений, громадський діяч та член престижних міжнародних організацій, нині народний депутат України.

В чергове до шкіл завітав виконати приємну місію вручення стипендій депутат Черкаської обласної ради від Золотоніщини – Вадим Гайович, який є багаторічним політичним колегою та партнером нардепа Віктора Вовка.

У Благодатному в стінах рідної школи в черговий раз всі найкращі слова були адресовані трьом стипендіатам, юній еліті села Благодатне, гордості школи: Шаповал Тетяні, Кім Златі-Марії та Марченко Вікторії, які за результатами успішності в ІІ семестрі 2018-2019 навчальних років стали головними претендентами на отримання стипендії імені Івана Федоровича Вовка "Кращий учень Благодатнівської ЗОШ імені Григорія Пантелеймоновича Берези".

Вадим Юрійович вітав стипендіатів та закликав учнів школи брати з них приклад, адже тільки завдяки наполегливості в навчанні можна досягти успіху в подальшому житті.

У Новодмитрівській школі в цей день відбувся випуск учнів 9 класу. Запрошений на випускний вечір Вадим Гайович залюбки взяв участь у заході як діючий депутат від цього округу і просто як небайдужа людина.

"Очі дітвори так світилися від щастя, що це не могло в святковій залі нікого залишити байдужим. Ми продивилися цілий відеоряд про те, як швидко і непомітно промайнуло шкільне життя для випускників. Чудовий і креативний сценарій вечору, який діти написали також сприяв святковій атмосфері. Як радісно було почути про їх успіхи, а головне про те, як вони цінують своїх вчителів і люблять своє рідне село" – написав депутат на своїй сторінці у Facebook.

Цього ж вечора також вже традиційно Вадим Гайович вручив премію ім. І.Ф. Вовка кращим учням Новодмитрівської школи: Таляр Олександрі, Коломієць Вікторії та Желізняку Дмитру. Також Вадим Гайович передав від Івана Федоровича листи-відповіді на малюнки і вироби дітей, які були надіслані минулого року Івану Федоровичу до Відня. Учні, батьки і вчителі виражали щиру вдячність за наявність даної премії у Новодмитрівській школі, що вже стала традиційною.

Урочисте вручення стипендій стало справжнім святом для дітей та вчителів Новодмитрівської та Благодатнівської шкіл. Це великий успіх, знати та співпрацювати з людьми, які мотивують учнів для досягнення більших висот у навчанні та дають можливість краще розвивати свої здібності та вміння, які піклуються долею наших дітей, допомагають талановитій молоді.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліцейські Черкащини отримали державні нагороди та відомчі відзнаки.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x