НовиниЧеркащинаУ двох містах на Черкащині стартував набір у патрульну...

У двох містах на Черкащині стартував набір у патрульну поліцію

-

- Advertisment -

17 липня стартував набір у патрульну поліцію Черкас та Умані. Очікують набрати 170 майбутніх правоохоронців. 100 патрульних працюватимуть в Умані, 40 забезпечуватимуть безпеку на дорогах та ще 30 осіб залишаться у Черкасах, передає кореспондент vikka.ua.

"Куди розподілимо майбутніх патрульних – залежатиме від їхніх здібностей. Частина працюватиме в місті, ще частина займатися забезпеченням безпеки дорожнього руху на дорогах місцевого та загальнодержавного значення в Уманській області. Ще третя категорія – майбутні спецназівці. Їх обиратимуть із найспортивніших та найвитриваліших", – зазначив начальник ГУ Нацполіції в Черкаській області Валерій Лютий.

Обов’язки інспектора патрульної поліції включають:

– патрулювання визначеної території для забезпечення публічної безпеки і порядку;

– швидке та ефективне реагування на правопорушення;

– виїзд на виклики громадян по лінії 102; 

– забезпечення безпеки дорожнього руху;

– надання невідкладної допомоги громадянам;

– здійснення заходів, спрямованих на розкриття злочинів по гарячих слідах, а також протидія злочинності.

Майбутнім патрульним пропонують заробітну плату від 8 000 грн, щорічну оплачувану відпустку тривалістю від 30 днів, безоплатне обслуговування поліцейського та членів його сім’ї у закладах охорони здоров’я МВС, компенсацію 75% вартості санаторно-курортного лікування та відпочинку для поліцейського та 50% для членів його сім’ї, гарантовану матеріальну допомогу у разі ушкодження здоров’я під час несення служби. 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік від 20 до 35 років, повна загальна середня або вища освіта, наявність посвідчення водія категорії В, готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю.

Необхідні якості та навички: висока мотивація та орієнтація на якісні зміни в державі, прагнення допомагати людям, вільне володіння українською мовою, здатність швидко приймати рішення та діяти в екстремальних ситуаціях; дисциплінованість, організованість, відповідальність; комунікабельність, ввічливість, стриманість; вміння аргументовано висловлювати свою думку.

Заповнити анкету кандидати можуть на офіційному сайті патрульної поліції у розділі Набори (http://patrol.police.gov.ua/ru/jobs/). Прийом анкет триває від сьогодні до 5 серпня 2017 року.

Відбір має чіткі етапи: кандидат подає заявку на участь у конкурсі, проходить тестування, медичне обстеження, перевірку рівня фізичної підготовки й співбесіду з поліцейською комісією.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські патрульні знайшли у чоловіка предмет, схожий на гранату.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x