НовиниЧеркащинаУ дворі черкаської багатоповерхівки обріжуть небезпечні дерева

У дворі черкаської багатоповерхівки обріжуть небезпечні дерева

-

- Advertisment -

Команда "Партії вільних демократів" продовжує зустрічатися та спілкуватися з громадою міста. Такі зустрічі організовують на запрошення самих жителів.

Днями голова партії, депутат Черкаської міської ради Олександр Згіблов завітав на спілкування за адресою вулиця 30-річчя Перемоги, 12 – будинок "ЖБК-62", повідомляє пресслужба ПВД. 

У дворі зібралися небайдужі мешканці, аби обговорити болючі для них питання і вирішити одне з найактуальніших на цей момент. Вони просять допомогти з обрізкою численних дерев. Найбільшу тривогу під час сильного вітру викликають тополі.

За словами голови "ЖБК-62" Миколи Радченка, обрізка одного такого дерева коштуватиме чималих коштів – орієнтовно 5-8 тисяч гривень за одне. Тому самостійно вирішити це питання непросто й змушені звертатися за допомогою до депутатів.

Олександр Згіблов зауважив, що готовий виконати прохання жителів, адже вважає, що будь-які можливі аварійні ситуації необхідно попереджувати, а не боротися з наслідками.

"Це питання ми вирішимо вже найближчим часом. Якщо громада звертається – мусимо зробити. Я надам всю необхідну допомогу та техніку. Спочатку необхідно здійснити обстеження всіх зелених насаджень у дворі, визначити їх стан і потім – обрізку дерев або їх знесення. Хоча цей процес досить затратний як по часу, так і по вартості, адже зрізану деревину необхідно потім буде ще зібрати та вивезти", – відзначив депутат.

Тож уже сьогодні-завтра відбудеться обстеження дерев у дворі 30-річчя Перемоги, 12 та буде визначено день для проведення робіт.

Під час зустрічі порушували ще низку важливих питань: щодо продовження тролейбусного маршруту №10, роботи автозаправки поруч, неякісного опалення взимку, ям у дворі, неприватизованої земельної ділянки двору, благоустрою, облаштування дитячого та спортивного майданчика тощо. Олександр Згіблов відзначив, що частину цих турбот можна буде вирішити, коли жителі зроблять крок назустріч – утворять ОСББ, стануть господарями своєї землі і матимуть змогу отримати фінансову допомогу від міського бюджету.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" отримали результати тестів на коронавірус.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x