НовиниЧеркащинаУ двох громадах Черкащини питна вода не відповідає нормам

У двох громадах Черкащини питна вода не відповідає нормам

-

- Advertisment -

У двох територіальних громадах у Черкаській області питна вода не відповідала нормам за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води за період з 6 до 10 травня 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано і досліджено 121 пробу питної води за мікробіологічними показниками та 85 проб – за санітарно-хімічними.

Із них встановленим нормативам не відповідала 1 проба за мікробіологічними показниками (загальні коліформи) на водогоні Городищенської територіальної громади та 3 проби за санітарно-хімічними показниками (забарвленість, загальна жорсткість, нітрати) у водопроводах Городищенської та Ротмистрівської територіальних громад.

Про результати досліджень поінформовано ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області, голів даних територіальних громад, направлені відповідні пропозиції власникам водогонів щодо проведення необхідних профілактичних заходів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x