НовиниЧеркащинаУ домоволодінні черкащанина виявили посіви конопель та наркотики

У домоволодінні черкащанина виявили посіви конопель та наркотики

-

- Advertisment -

До правоохоронців Христинівського відділення поліції надійшла інформація про чоловіка, який займається вирощуванням конопель, повідомили в секторі комунікації поліції Черкаської області.

Проведеною перевіркою інформація підтвердилась.

Під час санкціонованого обшуку домоволодіння 38-річного жителя одного з сіл Христинівського району на присадибній земельній ділянці правоохоронці виявили 83 ретельно доглянуті рослини коноплі.

Крім того в одній із кімнат його будинку правоохоронці знайшли шприци з ацетильованим опієм загальним об’ємом 15 мілілітрів, 1,5 кілограма макової соломки, висушені головки рослин маку в кількості 125 штук, 200 грамів подрібненої марихуани та посуд для виготовлення наркотиків.

Зі слів власника домоволодіння стало відомо, що він зберігав та виготовляв наркотичні речовини для власного вживання. Виявлені речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За фактом посіву та вирощування снодійного маку чи конопель відкрито кримінальне провадження. За таке правопорушення чоловікові загрожує покарання від 3 до 7 років обмеження волі.

Після отримання результатів експертиз буде вирішуватись питання щодо відкриття кримінального провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанину винесли вирок за придбання та зберігання наркотиків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видавали корм для тварин, яких вивезли з-під обстрілів (ВІДЕО)

На площі біля одного з черкаських торгових центрів видавали корм для тварин - переселенців. Акція реалізована за підтримки міжнародної...

«Якщо підтвердиться, то буде звільнений»: мер Кам’янки прокоментував ніби наявність громадянства рф у секретаря

Міська рада Кам'янки Черкаської області звернеться до СБУ з проханням перевірити інформацію про ймовірну наявність громадянства РФ у секретаря...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x