додому Новини Черкащина У договорах з управителем "випливли" позаконкурсні послуги, – депутат

У договорах з управителем "випливли" позаконкурсні послуги, – депутат

0

Під час дослідження договорів, які від імені черкасців уклав із управлінською виконавчий комітет, юристи виявили несподівані доповнення. Йдеться про додаткові угоди на виконання низки послуг, які не були прописані в умовах конкурсу на визначення управителя багатоквартирних будинків у Черкасах.

Про це напередодні в ході пресконференції повідомив журналістам депутат міської ради Олександр Радуцький. 

Так, за словами обранця, дільниця №1 ТОВ "Управлінська компанія "Нова якість" направила звернення до черкаського виконкому. Буцім, в управителя з’явилась необхідність виконувати обрізку дерев та косити газони. Відтак до договорів з мешканцями понад 800 черкаських багатоповерхівок приєднались і додаткові угоди – саме на вказані послуги. Натомість Олександр Радуцький наголошує: на їх виконання мали знайти підрядників також шляхом проведення ще одного конкурсу.

"Це було зроблено для того, щоб врятувати оті 20%, які з'явилися після реорганізації "Сантехбудконструкції" в "Нову якість". Нове підприємство було звільнене від сплати ПДВ, а ті кошти необхідно було зберегти", – впевнений депутат.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у договорі на вивезення великогабаритного сміття з’явилось зайве десятиріччя. Тому по 13,2 грн черкасці вимушені платити монополісту протягом 20 років.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version