НовиниУ Дніпропетровську не збираються купувати "АЗОТівські" тролейбуси

У Дніпропетровську не збираються купувати "АЗОТівські" тролейбуси

-

- Advertisment -

У Дніпропетровській міській раді заявляють, що поки лише вивчаються ринок тролейбусів в Україні і не планують купувати "рогатих", що вже три роки стоять на території підприємства ПАТ "Азот".

"Ми поки тільки розглядаємо можливість закупівлі тролейбусів. Ніяких перемовин поки не проводилося. Ми просто знаємо, що такі тролейбуси в Черкасах є. З нашого електротрансу поки ніхто в Черкаси не їздив", – заявила в коментарі кореспондентові vikka.ua керівник прес-служби Дніпропетровської міської ради Наталія Бабченко.

Про закупівлю тролейбусів, що належать ПАТ "Азот" рано говорити, запевнив головний інженер міського комунального підприємства "Дніпропетровський електротранспорт" Володимир Легкий.

"Ми просто вивчаємо ринок тролейбусів. До поля зору потрапили і ці. Поки що говорити про питання купівлі не стоїть і мови. Ось нещодавно ми купили один тролейбус у Дніпропетровську. Цього року будемо дивитися, які є в інших містах. Поки що ми навіть не їздили в Черкаси", – сказав Легкий.

"Ми хочемо поїхати в Черкаси подивитись, але в цілях вивчення ринку тролейбусів. У будь-якому разі буде тендер, тому дуже рано говорити про ці тролейбуси. Може, їх уже беруть Черкаси, ми ж не знаємо. Загалом говорити про купівлю – рано, ми тільки дивимось. А вже так розафішували, що ми нібито їх ледь не купили. Їх треба подивитись… Вказівка заступника мера була лише вивчити ринок тролейбусів. Конкретно про Черкаси мова не йшла", – підкреслив у коментарі vikka.ua Володимир Легкий.

Нагадаємо, не так давно у ЗМІ з'явилася інформація про те, що влада Дніпропетровська планує купити тролейбуси, що стоять на території "Азоту". На підприємстві "Южмаш" уже виступили проти придбання дніпропетровською владою черкаських тролейбусів. Мовляв, тролейбуси "Южмашу" дорівнюють у ціні білоруським, що стоять на "Азоті".

Як інформувала vikka.ua, вчора на сесії депутат від партії "Рідне місто", за якою свого часу стояла почесний президент ПАТ "Азот" Валентина Жуковська, Іван Сухарьков закликав депутатів закласти в бюджет розвитку гроші на придбання нових тролейбусів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x