додому Новини Черкащина У Дніпрі затримали зухвалу банду грабіжників, які з краденим "переїжджали в Канів"...

У Дніпрі затримали зухвалу банду грабіжників, які з краденим "переїжджали в Канів" (ФОТО, ВІДЕО)

0

13 квітня близько пів на п’яту ранку у Дніпрі поліція під час патрулювання помітила підозрілий автомобіль. "Москвич", забитий технікою, затримали до того, як на ньому встигли втекти зловмисники. Самі ж порушники намагались переконати поліцейських, що переїжджали в Канів. Про це повідомляє "Інформатор".

На автомобілі спереду і ззаду були різні номери, до того ж, прикріплені на синю ізоляційну стрічку одні поверх інших.

Виявилося, що цієї ночі зловмисники пограбували один з офісів недалеко від місця, де їх незабаром і затримали. Чоловіки були в масках і погрожували охоронцю. Грабіжники вкрали 7 системних блоків, монітори, відеомагнітофон, кондиціонер і сейф з паперами.

"Під час патрулювання один з екіпажів патрульної поліції помітив підозрілий автомобіль, поруч з яким перебували троє чоловіків. Побачивши поліцію, вони почали помітно нервувати, один з них почав тікати. Двох затримали відразу, в автомобілі знайшли різні офісні речі. Пізніше був затриманий і третій, який намагався сховатися. Майже в той же час на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що троє людей в масках пограбували офіс в Соборному районі, недалеко від місця знаходження "Москвича", – розповів командир батальйону патрульної поліції Микола Рябовол.

Власник фірми приїхав на місце для впізнання майна. Всі речі, що знаходяться в машині, були вкрадені з офісу. Грабіжників в обличчя він не впізнав. Як з'ясувалося, "Москвич" належав спільному знайомому грабіжників і власника фірми.

Один із грабіжників, який залишався на місці поруч із "Москвичем", в той час як його друзі нібито пішли шукати його документи, явно нервував, намагався відбутися жартами, стверджував, що просто переїжджає до Канева Черкаської області, і до останнього наполягав на тому, що його, "порядного громадянина", звинувачують казна в чому. Він всіляко виявляв свою акторську майстерність і демонстративно вживав дорогий алкоголь на очах у поліції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, неповнолітній викрав машину в Черкасах і заїхав нею в село.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version