НовиниЧеркасиУ дитячому парку в Черкасах облаштовують сцену

У дитячому парку в Черкасах облаштовують сцену

-

- Advertisment -

У Дитячому парку в центрі Черкас ремонтують сцену. Як повідомили у КП «Дирекція парків», комунальники готуються відкрити локацію для проведення невеликих мистецьких заходів. Повідомляють на сайті міської ради.

«З ініціативою виступив департамент освіти та гуманітарної політики, і ми її підтримали, адже всім черкасцям надзвичайно сподобалися заходи Мистецького Хрещатика, що відбувалися до воєнного стану на вулиці Хрещатик щовихідних протягом всього літа. Тоді там могли виступати дитячі колективи, проводились художні пленери, митці області представляли свою творчість. Через воєнний стан зараз усі масові заходи заборонені, однак людям треба якось відволікатись від важких буднів. Тому у дитячому парку ми створимо таке місце для творчого проведення часу», – зазначив директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.

Нині роботи ведуться швидкими темпами. Стару сцену розібрали, зараз проводиться капітальний ремонт: укладається новий дерев’яний брус, просочується спеціальними розчинами проти гниття, зробили вентиляційні люки, щоб підніжжя сцени добре провітрювалось і не пліснявіло, відремонтували та пофарбували лавочки. На черзі – ремонт та фарбування стін.

У «Дирекції парків» наголошують, що локація буде доступною для всіх охочих з середини весни і до останніх теплих днів восени.

Додамо, що зараз ремонти матеріальної частини та обрізка і облаштування клумб і декоративних насаджень триває в усіх парках міста.

Читайте також:

У Черкасах міські автобуси ходитимуть довше

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі рахують збитки від обстрілу та починають ремонтні роботи

У місті Сміла на Черкащині триває ліквідація наслідків російської атаки. Про це пише начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Залучена районна...

Заключна гра сезону: “Черкаські Мавпи” виступили проти “Київ-Баскет” (ВІДЕО)

У черкаському Палаці Спорту «Будівельник» відбувся другий матч «бронзової» серії Суперліги Фавбет: «Черкаські Мавпи-Дніпро» - «Київ-Баскет». Інформує власкор ВІККА. Вже...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x