НовиниКриміналУ день жалоби в Черкасах в барі сталась бійка:...

У день жалоби в Черкасах в барі сталась бійка: реакція влади

-

- Advertisment -

У Черкасах в «КімБарі», що в мікрорайоні Митниця, сталася бійка між двома компаніями. Нагадаємо, що на черкащині оголошена триденна жалоба за загиблими під час ракетного удару по Умані. Відео бійки виклали в телеграм-каналі Труха.

Судячи з відео, участь у бійці брали 10 чоловіків та дві жінки. Зйомку вели з телефону інші відвідувачі бару. Спершу повідомлялося, що нібито була стрілянина, проте згодом правоохоронці цю інформацію спростували.

Серед учасників бійки черкащани впізнали одного із членів громадської організації «Білий Молот», а також людини з оточення «авторитетного» Кісона.

Реакція поліції

За фактом хуліганський дій в одному із барів Черкас слідчі розпочали кримінальне провадження

Учора ввечері на спецлінію «102»надійшло повідомлення про те, що в одному з закладів міста виникла бійка між чоловіками. На місце події негайно прибули правоохоронці.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, поліцейські опитують свідків та очевидців, а також встановлюють усі обставини цієї події.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Тривають слідчі дії.

Реакція міського голови Черкас Анатолія Бондаренка

Стався інцидент в “КІмбарі”. Нагадаю, що була оголошена жалоба. У цьому закладі лунала музика, а група чоловіків вчинила бійку. Тут зайве щось коментувати. У нас виходить, що частина країни воює, а частина напивається. Правоохоронні органи дадуть оцінку. Ми прикладемо всі зусилля, щоб цей заклад був покараний.

Реакція голови Черкаської обласної адміністрації Ігоря Табурця

Із тими, хто вирішив, що це їх не стосується, – працюють правоохоронці, для початку. Про інцидент у черкаському барі. Відпрацьовуємо й інші повідомлення про порушення обмежень.

Реакція власника «КімБару» Миколи Калашника (в коментарі сайту 1800)

У суботу через жалобу в закладі скасували виступ діджея, бар працював, як звичайний ресторан з тихою фоновою музикою. Мені дивно читати нападки в сторону “Кіма”, тому що ви не уявляете морально емоційний стан колективу під час і після таких подій. Вони налякані, шоковані і розгублені. Заклад працює в умовах комендантської години, не порушуючи її. Зі свого боку наші співробітники надали усю інформацію про вечір, музику, гостей і все, що вони бачили, поліції. Зранку вже мав розмову з дільничим інспектором. Ми повністю відкриті. Замість 1000 слів поліції надамо відео з камер, щоб тут не було спекуляцій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

ПАТ “Черкасиобленерго”: якими сервісами для передачі показів лічильника користуються черкащани

Для коректного формування оплати за електроенергію, щомісяця споживач повинен передавати оператору системи розподілу покази електролічильника.  Для цього у ПАТ...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x