НовиниЧеркащинаУ День закоханих золотонісці визначали ідеальне подружжя (ФОТО)

У День закоханих золотонісці визначали ідеальне подружжя (ФОТО)

-

- Advertisment -

14 лютого у Золотоніському будинку культури було надто людно: на сцені обирали ідеальну пару міста серед числа тих, кого пов’язала не лише доля та печатка у паспорті, а й справжні почуття. Родини, які брали участь у конкурсі, мали різний подружній стаж: від трьох до тридцяти років. Змагалися за подарунки та романтичну вечерю у місцевому кафе-барі, пише сайт Золотоноші.

Учасники конкурсу Мозгові Леся та Андрій, Боченкові Неля та Євген, Міхновські Оксана та Петро, Коновали Ніна та Олександр, Мірошники Анастасія та Олександр, Кроха Олександр та Олена пройшли ряд випробувань: чоловіки вчилися робити зачіски, а дівчата зашнуровувати берци, розуміти один одного по губах та підказках, читати вірш у ролях та визначати категорію продукту за назвою.

Глядачам теж не доводилося сумувати: вони бадьоро підтримували пар-учасників, підспівували місцевим артистам та брали участь у інтерактиві з залом. Цікаво, що в цей день золотонісці, які прийшли на захід, утворили велике імпровізоване серце зі ста маленьких сердечок.

Найспритнішими у змаганнях стала пара Олександра та Ніни Коновал. На романтичну вечерю закохані поїхали на комфортабельному автомобілі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани поділились секретами довгого щасливого шлюбу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x