НовиниЧеркащинаУ день виборів відомі гумористи розпочали з Черкас великий...

У день виборів відомі гумористи розпочали з Черкас великий тур країною

-

- Advertisment -

Виконали громадянський обов’язок на виборчій дільниці, опісля – на всі 100 виклались на сцені. Так пройшов день виборів, 31 березня, для артистів першого україномовного гумор-шоу "Вар’яти" під керівництвом Сергія Притули. За лаштунками місцевого палацу культури, де виступали гумористи, побували й журналісти сайту vikka.ua. Чи були складнощі при зміні місця голосування, чи є життя поза "Вар’ятами", чим запам’ятовуються артистам Черкаси – про це та багато іншого розповів нам найхаризматичніший і найголосистіший представник гумористичної команди – Володимир Жогло. 

Проголосували без черг і бюрократії

Перед концертом артисти навідались до приміщення черкаської філармонії. Там саме була розміщена одна з виборчих дільниць. До слова, саме цей гумористичний колектив для багатьох став прикладом громадянської відповідальності: артисти заявили, що збираються тимчасово змінити місце голосування на Черкаси. Адже саме звідси 31 березня починають свій великий тур Україною, однак не хочуть, щоб їхні голоси пропадали. І усіх, хто цього дня буде далеко від місця реєстрації, заохочували скористатись своїм законним правом вибору. Необхідну процедуру зміни, кажуть, пройшли заздалегідь, а не в останній день.

Відтак черг і бюрократичних клопотів вдалось уникнути. 

Facebook / Сергій Притула

Про намір голосувати у Черкасах "Вар’яти" оголосили більш ніж за місяць до свого приїзду. Тому в день виборів побіля філармонії від ранку чергували не лише різні спостерігачі за виборчим процесом, але й охочі побачити "зірок" наживо, просто "в народі". Втім, Володимир Жогло переконує: ті черкасці, з якими зустрілись на дільниці, були надзвичайно привітними, щирими і без краплі нав’язливості.

Тим часом, у "Вар’ятах", каже, повна демократія і свобода вибору. Між колегами не було жодних політичних суперечок чи агітування один одного за когось із кандидатів.

"Якщо чесно, я навіть не знаю, за кого хлопці голосували. Адже ми всі дорослі люди і кожен має своє бачення подій майбутнього, – розповідає Володимир. – Ми хоч і гумористи й можемо все у сміх перевести, але саме до цього питання ставимось дуже серйозно". 

 

Коли у "вар’ята" вихідний

І якщо на турботу про майбутнє країни артисти можуть виділити час, то з відпочинком у них все не так райдужно й легко. Після концерту в Черкасах попереду в шоуменів – ще 25 міст і майже три десятки концертів, тому робочий графік мають максимально щільний. Однак вже ближче до Великодня сподіваються зробити кілька святкових вихідних, аби зустрітись з найріднішими.

"Традиційно ці дні у нас пов’язані виключно з родиною. Ми всі роз’їжджаємось до своїх мам і тат, сестер і братів, племінників і похресників. Адже не так часто ми можемо це зробити. В мене, наприклад, один з похресників у Рівному живе і я його не бачив вже більше року. От якраз у великодні вихідні я зможу вирватись, щоб побачитись з моїм маленьким Сашкою", – з посмішкою ділиться планами гуморист.
 

Святкувати ж планує у батьків, у рідному містечку Млинів, що на Рівненщині. Звідти, до слова, ще два члени колективу: сценічні "напарники" Жогла Валентин Сергійчук та Сергій Полупан. Кажуть, бувають там занадто рідко, тому подібні святкові здибанки з родичами намагаються влаштовувати, як тільки випадає нагода.

В перервах між концертною діяльністю "Вар’яти" відпочивають із задоволенням і "по-людськи", без зайвого шику. Приміром, Володимир Ковцун – мисливець. А Віталій Тильний – запеклий рибалка: ходить на хижака і має до риболовлі спортивний інтерес і величезний азарт. Любить рибалити і Володимир Жогло. Однак – спокійно, в очікуванні риби. Тому встиг поділитись з нами й своїми рибацькими "секретами":

"Сісти десь в очереті, щоб все було спокійно, і чекати ту намулисту рибу, поки вона хапнеться за гачок! На ляща люблю ходити. То специфічна риба, до неї треба мати терпіння! Але коли ти вже її вловив, – спокійно, на себе, акуратно, півтяги, не рвеш…" 
 

Недавній непоганий, однак, не найбільший улов – лящ у понад кілограм вагою. 

Музика поза "Вар’ятами"

Володимир Жогло – голос гумор-шоу "Вар’яти". І не просто голос, а й автор дотепних і життєвих пародій – коротких пісенних мініатюр, які виконує разом із гітаристом Сергієм Полупаном. Глядачі звикли саме до такого веселого його амплуа, однак, виявляється, Володимир пише й власну, серйозну, музику. Його творчий доробок вже на стільки великий, що він планує запустити власний проект. Однак – коли знайде на це час поміж концертами й зйомками "Вар’ятів".

"Якби я мав хоч один вільний місяць, то я би вже мав якийсь напрацьований, записаний музичний матеріал. І вже би міг його виставляти навіть в Мережу, щоб оцінити за реакціями, чи в правильному я напрямку рухаюсь", – ділиться планами артист.
 

Стиль, у якому працює, класифікувати не береться, адже нині в музиці спостерігає несподівані поєднання напрямків:

"Є гурти зараз, які грають, як я кажу, "гранж-кор-реггі" (сміється, – авт.). Я ж граю те, що мені по духу. А мені по духу якісь фанкові речі. Але те, о я пишу, дуже відрізняється від того, що я слухаю в плані музики. Бо я люблю послухати хороший нью-метал".
 

"Черкаси – наповнені світлом"

А поки серйозна музика Жогла залишається в планах, іскрометний та стильний український гумор від нього та його колег підривають концертні зали по всій країні. Черкаси традиційно зустріли "Вар’ятів" повним залом, сміхом і оваціями. 

Артист же тепло згадує не лише крайні концерти, а й своє перше знайомство з нашим містом у 2007. Тоді приїздив сюди у складі команди КВК і першим враженням став… пам’ятник варенику біля готелю, де жили гумористи.

"Але завжди Черкаси мені запам’ятовуються тим, що тут багато світла – не знаю чого. Коли б ми не приїхали, в яку пору року, – ваше місто завжди якесь яскраве і привітно зустрічає. Мені подобається, що тут, біля палацу культури, завжди дуже багато активної молоді. Хлопці катаються на роликах і скейтах. І це дуже вселяє надію в те, що молодь не займається дурницями і якось розвивається у фізичному плані – і це дуже добре. Тут, на цій світлій площі, дуже багато зосереджено матусь з дітьми. Тим і запам’ятовуєтесь: ви даєте можливість думати, що все буде добре!"
 

Як повідомляв сайт vikka.ua, до жіночого свята відомі черкащани поділились чоловічими секретами. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x