НовиниЧеркасиУ центрі Черкас провели перформанс на підтримку військовополонених (ВІДЕО)

У центрі Черкас провели перформанс на підтримку військовополонених (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах відбулась акція на підтримку українських військовополонених: «Не мовчи! Полон вбиває!» Організатори – рідні полонених та громадська організація «Центурія». Присутні переважно переселенці.

РАЇСА ДЯЧЕНКО, АКТИВІСТКА

Та це ж наші діти, ну це ж наше будуще як його не підтримувать, як можна спокойно спати, знавши, шо ці діти в цьому полоні, кажуть шо ми можемо зробити, та хотя би це зробіть, кажуть це от нас не залежить. Залежить: піднять хотя б зад свій і прийти хотя би постоять тут , показать, шо в нас дійсно біда.

Громадська організація «центурія» займається патріотичним вихованням молоді. Важливо підтримувати родини військовополонених, вважає представник асоціації Максим.

МАКСИМ МАГАС, ПРЕДСТАВНИК ГО «CENTURIA»

Ми повинні підтримувати родини військовополонених, виходити на акції всі, а не так, що одні виходять, а другі сидять дома, гуляють по клубах, відпочивають. Так не має бути. Ми повинні бути як один механізм, ми маємо підтримувати родини військовополонених постійно.

Акції в підтримку військових проводять щонеділі. Цього тижня з перформансом: на колінах стояли умовні полонені в кайданах та дівчата – представники суспільства, із репліками «Не чую», «Не бачу», «Нічого не скажу». Потрібно всіма способами нагадувати українцям та іноземцям про війну, розповідає співорганізаторка Тетяна.

ТЕТЯНА ЛІСОВА, СПІВОРГАНІЗАТОРКА

Полонені там знаходяться в надважких умовах, і вони потребують нашої медійної підтримки, щоб ми нагадували в Україні і закордоном, щоб привертали увагу, тому що якщо ми замовчимо, то ця тема забудеться і їх просто знищать в полоні, як вже частину, на жаль, знищили.

Валерія Кісільова, Геннадій Ємельянов, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська спортивна школа виборола низку нагород на чемпіонаті з гімнастики

Вихованці черкаської спортивної школи вибороли низку нагород на чемпіонаті з гімнастики, який відбувся 27 квітня у місті Олександрія. Про...

У Тальному проведуть в останню путь загиблого воїна

В останню путь проведуть захисника Юрія Болинця, чиє серце перестало битися 30 квітня 2024 року. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x