НовиниУ Чорнобаї потенційний кандидат роздавав людям подарунки і гроші...

У Чорнобаї потенційний кандидат роздавав людям подарунки і гроші (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

26 вересня відбулося святкування дня селища Чорнобай. Його підтримав потенційний кандидат на місцевих виборах Роман Буданцев. Зокрема, за його ініціативи відбувся святковий концерт, а дітям роздавали морозиво та робили аквагрим. Як інформує "Опора", також на заході стояли намети "Радикальної партії Олега Ляшка", роздавали газети та аніматори розважали дітей.

Так, на сцені висів банер Романа Буданцева, а ведучі заходу кілька разів наголошували, що саме він є спонсором свята. Зазначимо, що Роман Буданцев поки не є зареєстрованим кандидатом. Проте з наметів ВО "Батьківщина", які стояли на території заходу, від нього роздавали привітальні листівки з логотипом політичної сили ВО "Батьківщина".

Під час урочистостей потенційний кандидат вручав подарунки жителям селища, які стали переможцями у різноманітних конкурсах. На заході виступив ансамбль естрадно-духових інструментів, якому також було вручено сертифікат на 1000 гривень.

Святкові заходи закінчилися концертом братів Мандрікових і виступом діджеїв з міста Черкаси, які теж були запрошені за підтримки Романа Буданцева.

Нагадуємо, що відповідно до ч.2 ст. 54 "Закону України "Про місцеві вибори", кандидати мають право розпочати свою передвиборну агітацію з дня, наступного за днем прийняття відповідною територіальною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x