НовиниЧеркащинаУ чоловіка з Городища знайшли арсенал зброї та велику...

У чоловіка з Городища знайшли арсенал зброї та велику кількість наркотиків (Фото, відео)

-

- Advertisment -

У жителя Городища під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили рушниці, пістолети, артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни та готову до вживання наркотичну речовину канабіс. 

Речові докази вилучено та буде направлено на проведення експертиз. Відкрито кримінальне провадження, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

До оперативників кримінальної поліції Черкаської області  надійшла інформація, про те, що в місті Городище в одному із домоволодінь місцевий житель зберігає зброю та  наркотичні речовини. Під час перевірки інформація підтвердилась. В ході санкціонованого обшуку за місцем його проживання працівники поліції виявили три рушниці та три пістолети. 

Крім цього, на присадибній ділянці поліцейськими виявлено 9 артилерійських снарядів часів Великої Вітчизняної війни, які були прикопані в землі. Також в підсобному приміщенні домоволодіння правоохоронці вилучили 16 скляних банок різного об’єму, які були заповнені висушеною та подрібненою наркотичною речовиною канабіс. 

Речові докази вилучено та буде направлено на проведення експертиз. За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, відкрите  за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, у трьох черкасців знайшли наркотики.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська спортивна школа виборола низку нагород на чемпіонаті з гімнастики

Вихованці черкаської спортивної школи вибороли низку нагород на чемпіонаті з гімнастики, який відбувся 27 квітня в місті Олександрія. Про...

У Тальному проведуть в останню путь загиблого воїна

В останню путь проведуть захисника Юрія Болинця, чиє серце перестало битися 30 квітня 2024 року. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x