НовиниЧеркащинаУ червні черкасці зможуть укладати договори на вивезення великогабаритного...

У червні черкасці зможуть укладати договори на вивезення великогабаритного сміття

-

- Advertisment -

Процес укладання договорів на вивезення побутових та великогабаритних відходів з жителями приватного сектору міста почнеться не раніше червня. Про це під час прес-конференції 4 травня розповіла заступниця міського голови Черкас Людмила Бордунос, пише vikka.ua.

Нині переможець конкурсу – ТОВ "Сантехбудконструкція" – працює над розробкою відповідного тарифу. Заявлена підприємством ще на етапі участі в конкурсі вартість послуг, яка складає 130 гривень на рік перевіряється департаментом економіки на предмет обґрунтованості розрахунків. На цей процес, каже посадовиця, довготривалий і займе кілька тижнів, опісля тариф буде винесений на обговорення виконкому. А вже потім підприємство зможе почати укладання договорів з містянами або ж піти шляхом публічного договору.

Поки ж проблема вивезення побутового і габаритного сміття вирішується силами черкаських СУБів. "Сантехбудконструкція", каже Людмила Бордунос, також долучається до розчистки міста. Зазначимо, нині місто потопає в стихіних звалищах. Віповідними світлинами в соцмережі діляться черкасці. Найбільше "дістається" сміттєвим майданчикам біля багатоповерхівок, куди жителі првиатних будинків зносять непотріб.

Нагадаємо, ТОВ "Сантехбудконструкція", одним із засновників якого є підприємець Андрій Бортник, стало переможцем конкурсу на вивезення великогабаритних відходів. Члени виконкому проголосували за укладання договору з ним на 10 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат влаштував "сміттєвий" квест для мера.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x