НовиниЧеркащинаУ Черкаському зоопарку може з'явитися "Планета мавп" (ФОТО)

У Черкаському зоопарку може з'явитися "Планета мавп" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкаський зоопарк вже давно став одним з найцікавіших місць для відпочинку черкасців та гостей міста. За твердженням адміністрації, лише протягом цього року заклад відвідало понад 160 тисяч осіб, пише "Нова Доба"

Цього року на території зоопарку збудували великий комплекс для хижаків. Його вартість понад 20 млн. грн. Тепер у планах адміністрації побудувати унікальний вольєр для мавп та загони для копитних.

"Черкаський зоопарк завжди був унікальним і не схожим на інші. Він відрізняється від інших подібних закладів у першу чергу тим, що має маленьку територію. Тому ми постійно намагаємося створити для відвідувачів такі умови, щоб вони відчували себе тут комфортно і затишно. В нас є група декораторів, які допомагають надати закладу так би мовити селянського стилю, що є найбільш наближеним до природи", – розповідає директор КП "Черкаський зоопарк" Євгеній Ван.

Він також додав, що протягом останніх років у зоопарку вводилися в експлуатацію від двох до трьох нових експозицій. Так цього року за підтримки та фінансування спонсорів було зведено унікальний комплекс із бетону і скла "Земля відмедів і вовків".  А на початку вересня було відкрито нову експозицію – "Мадагаскар". У відповідно стилізованому приміщенні зібрано тварин, які населяють цей острів: котячі лемури, ящірки, змії, черепахи.

У наступному році на території може з’явитися ще одна масштабна конструкція, яка вже отримала назву "Планета мавп".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах цирк погодився не використовувати тварин у своїх виставах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Уманщині може бути чутно звуки вибухів

Сьогодні, 6 травня, на території Уманщини місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

У Черкасах стартував проєкт «Моя родина – територія любові»

У дошкільних навчальних закладах міста розпочали серію родинних заходів «Моя родина - територія любові». Цей соціальний проєкт організовує Служба...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x