додому Новини Безпека У Черкаському управлінні поліції впровадили систему відеонагляду Custody records

У Черкаському управлінні поліції впровадили систему відеонагляду Custody records

0

Черкаське райуправління поліції віднині працює з системою безпеки Custody records. Нововведення детально презентували представникам облдержадміністрації та територіальних громад. Повідомляє власний кореспондент ВІККА.

поліція

Система передбачає автоматизований відеонагляд за перебуванням затриманого у відділку. А також електронну фіксацію усіх слідчих дій.
Відповідальні за дотримання прав людини пояснюють: нова система підвищить рівень безпеки як правоохоронців, так і громадян, яких затримала поліція. Якщо виникає конфлікт – дії обох сторін можна швидко перевірити.

Черкаське районне управління стало 36-м підрозділом в Україні, де запроваджено Custody Records.

ІГОР ТАБУРЕЦЬ / КЕРІВНИК ЧЕРКАСЬКОЇ ОВА :
«Ми не зупиняємося, не стоїмо на місці, а рухаємся вперед навіть у ці непрості часи. Національній поліції ми можемо довіряти, можемо бачити на власні очі, як все проходить. Переконаний, що це буде дисциплінувати як суспільство, так і співробітників з точки зору дотримання всіх прав».

ЛЮДМИЛА ПРОЦЕНКО / КООРДИНАТОРКА ВЗАЄМОДІЇ З ГРОМАДСЬКІСТЮ ПРЕДСТАВНИЦІ УПОВНОВАЖЕНОГО ВРУ З ПРАВ ЛЮДИНИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ :
«Сподіваюся, що ці умови, які зроблені для співгромадян, які порушують наші права, дуже хороші. Так само хороші умови щоб були створені для тих людей, які забезпечують мирне життя в нашому місті».

YouTube video player

Читайте також:

У Черкасах помер хірург, який 40 років оперував черкащан

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version