НовиниЧеркасиУ Черкаському театрі заявлять про можливу зупинку роботи

У Черкаському театрі заявлять про можливу зупинку роботи

-

- Advertisment -

Керівництво Черкаського обласного драматичного театру заявляє, що не прийматиме на баланс та утримання будівлю театру, якщо підрядник не усуне порушень. Про це під час брифінгу заявив директор театру Петро Ластівка.

Він зазначив, що у березні йому передали документи, сертифікати та два акти дозволу. Проте він не бажає приймати будівлю театру, адже було виявлена низка порушень, які необхідно усунути.

«Ми не прийматимемо будівлю, бо реконструкцію не завершено, – каже керівник театру. – За проектом мають бути розташовані вогнегасники, але їх не має. Нема схем евакуації людей на випадок пожежі. Пожежна сигналізація не підключена до водопостачання і взагалі живе своїм життям. Якщо вона спрацює і піде вода, то 30 мільйонів, які пішли на сцену, освітлення і озвучування, «підуть коту під хвіст. Не працює вентиляційна система».

Окрім того, за словами Петра Ластівки, відсутня барна стійка для буфету. Через це не можливо провести аукціон для здачі в оренду театрального кафе.  Але найголовніше – це тельфери. Спершу було заплановано 49 штук. Потім з проекту частину їх вилучили. Залишилося лише 22. Їх вистачить тільки для завіс і софітів, бідкаються в театрі.

«Навіть ці тельфери виходять з ладу. Вийшло з ладу сценічне коло. Його вже потрібно ремонтувати. Ми викликаємо майстрів, а вони говорять: «робіть за свої гроші». Тому будівлю і обладнання ми не прийматимемо», – заявив керівник театру.

Не прийняття на баланс будівлі театру ставить під загрозу початок театрального сезону у Черкасах.

У той же час голова Черкаської обласної адміністрації Олександр Скічко заявив, що якщо директор театру бачить порушення, то йому варто писати заяву в правоохоронні органи, а не виходити на прес-конференцію.

За його словами, нині буде проведена аудиторська перевірка будівельних робіт в обласному драматичному театрі.

«У театрі – занадто дороге обладнання, із яким навіть ще не навчилися працювати», – заявив Скічко.

Між тим, не дивлячись на те, що в театрі заявляють про несправність протипожежної та вентиляційної систем, у липні театр провів закупівлю на обслуговування цих систем у ТОВ «Вентпромелектромонтаж». Загальна сума витрат на обслуговування становить 118 тис. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, битва за Черкащину: киянин із кримінальним шлейфом і дипломат зі Львова

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x