додому Новини Черкаси У Черкаському ТЦК прокоментували випадок побиття цивільного через вручення повістки

У Черкаському ТЦК прокоментували випадок побиття цивільного через вручення повістки

0

У соціальних мережах поширилося відео, на якому працівники Черкаського ТЦК (військкомату) жорстко поводяться з цивільним. Центр комплектування прокоментував інцидент. За повідомленням військових, громадянин погрожував фізичною розправою та застосував фізичну силу до одного з військовослужбовців.

Як інформує ТСН, на відео можна побачити, що люди у військовій формі (один з них був озброєний автоматом) та з документами в руках спілкуються з цивільним, після чого виникає бійка. Хто кого вдарив першим – цього моменту на відео якісно не видно, але згодом з’являються кадри, коли один з чоловіків у формі завдає удару в голову цивільному чоловікові. Двоє інших у формі тримають цивільного за руки, той падає на землю і зазнає ще одного удару ногою в область голови.

Як повідомляє Центр комплектування, під час оповіщення населення в рамках загальної мобілізації, представники ТЦК звернули увагу на чоловіка, який поводився провокаційно, коли побачив військовослужбовців при виконанні службових обов’язків. Громадянин ображав військовослужбовців, погрожував фізичною розправою та застосував фізичну силу до одного з військовослужбовців.

Громадянина було затримано, на місце події військовослужбовці ТЦК та СП викликали представників Національної поліції. Прибувши за викликом, вони відібрали пояснення в учасників події. З огляду на подію яка сталась, призначено службову перевірку.

З особовим складом, що залучаються до оповіщення військовозобов’язаних, проведено додаткові роз’яснювальні заходи щодо порядку роботи й дотримання норм законодавства.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version