додому Новини Черкащина У черкаському супермаркеті затримали досвідченого крадія (ФОТО)

У черкаському супермаркеті затримали досвідченого крадія (ФОТО)

0

Раніше судимий чоловік викликав підозру у працівників супермаркету на вулиці Чорновола, в якому неодноразово скоював крадіжки. На спрацювання кнопки "Термінового виклику поліції" негайно прибули поліцейські охорони, інформує пресслужба Управління поліції охорони у Черкаській області.

Близько 19:00 під час проведення практичного етапу профілактичних заходів під умовною назвою "Мак" з магазину по вулиці Чорновола на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал "Тривога". За вказаною адресою негайно прибув наряд групи реагування Управління поліції охорони в Черкаській області.

Охоронець супермаркету вказав на чоловіка, який мав підозрілу поведінку та розповів, що той вже неодноразово здійснював крадіжку товару в їхньому магазині.  Під час проведення поверхневого огляду в нього було виявлено два поліетиленові пакетики з невідомою речовиною темного кольору. Зі слів самого затриманого, в них знаходився амфетамін.

В ході перевірки було встановлено його особу. Черкасець 1987 року народження, раніше судимий. Затриманого передано слідчо-оперативній групі Черкаського ВП.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі намагались пограбувати банк.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version