НовиниКриміналУ черкаському супермаркеті спіймали злодія

У черкаському супермаркеті спіймали злодія

-

- Advertisment -

Днями у черкаському мікрорайоні «Митниця» затримали магазинного злодія. Чоловік виявився раніше судимий за крадіжку. Про це повідомляють в Управлінні поліції охорони в Черкаській області.

Близько 20 години на пульт централізованого спостереження поліції охорони надійшов сигнал «тривога» з мережевого супермаркету на вулиці Припортова.

Зі слів працівника торговельного закладу, відвідувач вподобав бездротові навушники вартістю 750 гривень, але платити за них не захотів. Тому поклав їх до кишені і спробував вийти, не заплативши. Охоронець супермаркету помітив його дії на камерах відеоспостереження та натиснув «тривожну» кнопку. За 2 хвилини наряд реагування вже був на місці.

Як з’ясувалося згодом, він місцевий житель, який неодноразово притягувався до відповідальності за аналогічні правопорушення та судимий за крадіжку. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

поліція охорони
поліція охорони

Довідково: відповідно до статті 51 КУпАП, крадіжка чужого майна вважається дрібною, якщо вартість такого майна на момент правопорушення не перевищує 0,2 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян, тобто 227 гривень. Та якщо вартість викраденого майна перевищує 227 гривень, настає кримінальна відповідальність.

Відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 1 до 3 тис неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими чи виправними роботами або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Як повідомляла vikka.ua, на Черкащині зупинили наркоторговців з метадоном. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x