НовиниКриміналУ Черкаському районі викрили чергового проросійського пропагандиста

У Черкаському районі викрили чергового проросійського пропагандиста

-

- Advertisment -

На Черкащині контррозвідники Служби безпеки України припинили пропагандистську діяльність чергового прибічника збройної агресії рф. Про це йдеться на сторінці Управління СБУ в Черкаській області у Фейсбуці.

За даними досудового слідства, мешканець Черкаського району, який є уродженцем росії, пропагував прокремлівські погляди. Він героїзував російських загарбників та співчував втратам росармії.

Свою антидержавницьку позицію він розповсюджував у російській соцмережі «Мой Мир». На власній сторінці чоловік неодноразово публікував пости та фото, де відкрито підтримував злочинні дії окупантів та пропагував накази путіна щодо захоплення українських міст.

Крім того, розповсюджував фейки, що нібито керівництво Запоріжжя та мешканці міста прагнули ввійти в склад росії. Натомість стверджував, що російські війська прийшли покінчити з «процвітаючою русофобією та неонацизмом» в Україні.

Нині слідчі СБУ повідомили пропагандисту про підозру ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Заходи з викриття зловмисника здійснювали співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

Читайте також:

Росія розповсюдила фейк про Черкаси і «військові підрозділи»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Звенигородщині в ДТП загинула пасажирка легковика

Одна людина загинула, ще двоє отримали травми: слідчі встановлюють обставини ДТП на Звенигородщині. На момент аварії в одному з...

На Черкащині оголошено “жовтий” рівень небезпеки через водопілля

Упродовж періоду з 18 по 21 березня на Черкащині оголошено “жовтий” рівень небезпечності через водопілля. Про це повідомляє керівник...

Цікаве:

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...

Страхування дітей: що це і як працює?

Страхування — це поширений наразі вид захисту. Його використовують...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x