додому Новини Кримінал У Черкаському районі п’яний чоловік влаштував бійку й підпалив літню кухню (ВІДЕО)

У Черкаському районі п’яний чоловік влаштував бійку й підпалив літню кухню (ВІДЕО)

0

На Черкащині чоловік посварився з рідними та навмисне влаштував пожежу. Поліція виявила у порушника наркотики. Відкрите кримінальне провадження. Повідомляє Поліція Черкаської області.

Подія сталася 15 липня у селі Дубіївка. Поліцейському офіцеру староста громади повідомив по телефону про пожежу у дворі.

На місце події негайно прибули працівники ДСНС та поліція. Рятувальники локалізували загорання, а правоохоронці почали з’ясовувати ситуацію.

Виявилося, що 39-річний житель Дубіївки влаштував бійку з братом та посварився з матір’ю. Під час сварки побив вікна у будинку, облив бензином літню кухню та підпалив.

Порушник зізнався у скоєному, крім того розповів, що вдома зберігає наркотики «канабіс».

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до 5 років.

Разом із тим, за вчинення домашнього насильства правоохоронці склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також:

У Черкасах завершився суд над організатором нарколабораторії

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version