додому Новини У Черкаському районі дорожні служби чергуватимуть цілодобово

У Черкаському районі дорожні служби чергуватимуть цілодобово

0

Представники ДСНС та дорожніх служб Черкаського району визначили перелік проблемних ділянок на автошляхах та у населених пунктах району, де можливе утворення заторів через ожеледицю та снігові замети.

Як повідомляє прес-служба Черкаської РДА, на цих ділянках у разі потреби буде розгорнуто мобільні аварійно-рятувальні пости. Наразі спеціалісти філії "Черкаська ДЕД" та райавтодору цілодобово чергують на своїх постах та готові працювати за екстремальних умов.

– Маємо 70% запасу протиожеледної суміші, 600 тонн технічної солі, 10 тонн дизпалива, є домовленість про підвіз піску з Бузуківського гранітного кар’єру. На дорогах працюватиме 10 одиниць розкидачів піску та важка техніка. Гусеничні трактори за потреби можуть слугувати рятівними тягачами, найперше для великогабаритних транспортних засобів, – повідомив начальник філії "Черкаська ДЕД" Микола Рябко.

За словами начальника філії "Черкаського райавтодору" Андрія Вірського, протиожеледний матеріал вже розподілений на автодорогах району, а снігоочисна техніка готова оперативно вийти на дороги в разі снігопаду.

Повідомляти про надзвичайні ситуації на дорогах Черкаського району, пов’язані з ускладненням погодних умов, можна за телефонами дорожніх служб: (0472) 30-41-20, 30-42-02, 31-02-00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, підрядник пояснив, чому не чистив дороги у Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version