НовиниУ черкаському нічному клубі напали на журналіста

У черкаському нічному клубі напали на журналіста

-

- Advertisment -

В ніч на суботу в одному із нічних клубів міста побили журналіста місцевого телеканалу "Антена" Костянтина Штукалюка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний редактор телеканалу Валерій Воротник.

"Напад стався в нічному клубі "Манхеттан" в центрі міста. Журналіст відпочивав в клубі з друзями, пішов до вбиральні, куди за ним вскочили троє невідомих чоловіків кремезної статури. Погрожуючи пістолетом вони почали бити ногами журналіста, при тому заявляючи, мовляв той "допи*дівся". Розмова була російською мовою. Костянтин почав відбиватися та збив одного з нападників з ніг. Охорона нічного клубу, почувши гуркіт, вбігла та припинила бійку, затримала нападників. Але, з невідомих причин, невдовзі відпустила їх. Журналіст викликав міліцію. Було складено протокол, відібрані пояснення. Потім Костянтина було доставлено до третьої міської лікарні, де було надано необхідну медичну допомогу", – написав Воротник у соцмережі.

За його словами на голові та тулубі журналіста численні забої та синці, імовірно струс мозку.

"Ми вже маємо зображення з камер спостереження нападників. Ймовірно відео вже має і міліція. Мені поки невідомо, чи порушили з цього приводу кримінальне провадження", – пише начальник постраждалого.

За словами Воротника, це вже третій напад на журналістів Антени за останній місяць.

"Спочатку було побито під час виконання журналістських обов'язків Роман Шовенка біля ресторану "Ферма". За тиждень браконь'єр, що продавав незаконно виловлену рибу біля центрального ринку, скоїв наїзд автомобілем Фольксваген на того ж Костянтина Штукалюка. У першому випадку порушена кримінальна справа, ведуться слідчі дії. В другому, попри заяву в міліцію Штукалюка, офіційно про відкриття впровадження ніхто не повідомив, хоча особа нападника теж встановлена",– заявив головний редактор "Антени".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x